Miljoenen voor Four Seasons

Gilde Investment Funds, verstrekker van risicokapitaal, heeft 2,5 miljoen dollar (4 miljoen gulden) geïnvesteerd in het Nederlandse softwarebedrijf Four Seasons Software te Bilthoven.

De investeringsmaatschappij is leider van een syndicaat dat in totaal vijf miljoen dollar in Four Seasons heeft gestoken. Dit geld zal worden gebruikt ter versterking van de marketing-inspanningen, met name in de Verenigde Staten. Gilde verwacht dat Four Seasons over enige jaren zal behoren tot de honderd grootste software-bedrijven ter wereld. De markt voor dit soort programmatuur heeft de wind mee door de behoefte aan zakelijke applicaties over Internet.
Four Seasons is een jonge onderneming die zeer geavanceerde ontwikkelprogrammatuur heeft gebouwd. Haar gereedschap Supernova, die weer software genereert, wordt als zeer veelbelovend gezien. Four Seasons kan volgens Gilde een geduchte concurrent worden van ondernemingen als Forté en Dynasty. De Nederlandse onderneming verkocht tot nu toe 20.000 licenties aan merendeels zeer grote ondernemingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Vorig jaar werd een omzet van 7,5 miljoen dollar bereikt.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-04-18T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.