UB Networks wil toch naar beurs

Ondanks een klein verlies in het laatste kwartaal wil UB Networks binnen een jaar naar de beurs. Het bedrijf, gespecialiseerd in netwerkprodukten, vertrouwt er op dat de rest van dit jaar behoorlijk winstgevend zal zijn.

Het optimisme is gestoeld op de nieuwe produktlijn die gebaseerd is op atm-technologie (asynchronous transfer mode). Deze produkten hebben een aanzienlijk hoger winstmarge dan de huidige hubs.
Chris Brennan, de huidige ceo van UB Networks, is ervan overtuigd dat een beursgang binnen een jaar realistisch is. "Het paradoxale is dat we verlies lijden doordat onze oude produkten nog steeds goed verkopen. De nieuwe produkten bieden een makkelijke overgang naar atm. Omdat we die zelf hebben ontwikkeld is de winstmarge veel hoger. De verkoop van deze produkten komt trager op gang dan verwacht." UB Networks levert onder anderehubs enswitches en is vooral succesvol bij grote ondernemingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-05-09T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.