Tandem zet UB in de etalage

De financiële adviseurs van Lehman Brothers onderzoeken voor Tandem de mogelijkheden om dochteronderneming UB Networks af te stoten. Adviesbureau Gartner Group acht de kans groot dat de netwerkleverancier verkocht zal worden aan de hoogste bieder.

Andere mogelijkheden zijn een beursgang of de volledige integratie binnen Tandem. Gartner acht de kansen hierop echter niet zo hoog. "Een beursgang lijkt geen reëel alternatief, gezien de financiële prestaties van de laatste tijd. Bovendien bieden de recent gemaakte technologische keuzes geen garantie dat een beursgang in de nabije toekomst haalbaar wordt", aldus analist Skip MacAskill van Gartner.
Gezien de onzekerheid over de toekomst van UB, raadt Gartner aan investeringen uit te stellen totdat wel duidelijkheid verkregen kan worden. Het lijkt bovendien raadzaam een lijst op te stellen van leveranciers die vergelijkbare produkten voeren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-07-31T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.