CMG ijzersterk dankzij Nederland

Dankzij een fikse omzetstijging van 32 procent in Nederland, weet de Computer Management Group (CMG) over het eerste halfjaar een gezonde omzet- en winstontwikkeling te tonen.

In Nederland nam de omzet toe tot 204 miljoen gulden, met Engeland en Duitsland erbij komt de totale omzet uit op 299 miljoen gulden in deze periode. Dit vertegenwoordigt een groei van 23 procent.
De winst steeg in dezelfde tijdspanne met 34 procent tot 18,2 miljoen gulden. De belangrijk geachte operationele marge groeide van 9,1 naar 9,6 procent, waarmee het bedrijf steeds dichter tegen de doelstelling van 10 procent komt te zitten.
Over het tweede halfjaar is bestuursvoorzitter Cor Stutterheim uitermate positief. "De gunstige marktomstandigheden en het behaalde resultaat over de eerste helft van het jaar hebben het vertrouwen gesterkt dat de winstontwikkeling in het tweede deel van 1996 zal leiden tot zeer goede resultaten voor het hele boekjaar", aldus de topman.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-09-20T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.