Winst Bay Networks zwaar onder druk

Het eerste fiscale kwartaal van netwerkleverancier Bay Networks, dat eindigde op 30 september jongstleden, toont een winstdaling van 91 procent. De winst bedroeg dezelfde periode een jaar geleden nog 63,2 miljoen dollar.

Nu is daar slechts een fractie van over, 5,6 miljoen dollar. Deze sterke winstdaling is vooral veroorzaakt door de overname van Lancity in september, maar ook als die acquisitie niet wordt meegerekend is er altijd nog sprake van een afnemende winst. En dat terwijl de omzet juist toenam met 14,2 procent. Dit alles is des te opmerkelijker omdat veel andere bedrijven in de branche juist zeer goede resultaten te melden hebben. Andy Ludwick,president enchief executive officer van Bay maakt bekend dat hij zijn functies neerlegt, maar hij houdt wel zitting in de raad van bestuur. Wie de nieuweceo wordt, is nog niet bekend. Voorlopig neemt voorzitter Paul Severino zijn taken over.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-10-17T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.