ICTRegie lanceert negen ict-innovatieplatforms

ICTRegie heeft tijdens ICTDelta zijn de eerste negen ict-innovatieplatforms gelanceerd. Hierin ontwikkelen onderzoekers, ondernemers en gebruikers gezamenlijk op thema's gebaseerde strategische onderzoeksagenda's.

De officieel gelanceerde platforms richten zich op de thema's creatieve industrie, ict-security, intelligente communicatie, mobiliteit, productsoftware, performance engineering, sensornetwerken, software-as-a-service (SaaS) en zorg. ICTRegie-directeur Martin Rem: "Wij zien de ict-innovatieplatforms als de toekomstige ruggengraat voor innovatie met ict. Voor de ontwikkeling van nieuwe innovatiekiemen maken we ruimte in onze begroting. In samenwerking met externe partijen ontwikkelen we initiatieven die het belang van ict-onderzoek beter onder de aandacht brengen."

Ook reikte ICTRegie de ICTRegie Startersprijs (vijfduizend euro) uit aan het bedrijf 3DClip BV. Dit bedrijf ontwikkelt producten waarmee klanten zelf op een gemakkelijke en snelle manier driedimensionale filmpjes kunnen maken voor hun website. De bezoekers van ICTDelta verkozen via stemkaarten dit bedrijf tot meest kansrijke en innovatieve ict-starter.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-05-24T17:09:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.