Gupta verder als Centura Software

Umang Gupta, oprichter en ceo van Gupta Corporation, heeft besloten een punt achter zijn loopbaan te zetten. Zijn besluit werd bekendgemaakt gelijktijdig met een op handen zijnde reorganisatie en naamswijziging van de organisatie.

De onderneming neemt de naam aan van het binnenkort te annonceren client/server-produktenpakket en gaat dus verder als Centura Software Corporation. Amual Inman, de huidigecoo, die sinds afgelopen april al de rechterhand van Gupta was, is voorgedragen als opvolger. Gupta blijft tot 1 juni aan alschairman of the board. De reorganisatie betekent het verlies van 50 arbeidsplaatsen, zodat er uiteindelijk zo'n 330 overblijven. "Dit is een klassieke reorganisatie. De oprichter vertrekt en neemt ook de naam van het bedrijf mee. Het klinkt niet positief. Voor de gebruikers blijven voorlopig veel vragen onbeantwoord", aldus Mike Heylin van Creative Strategies Consulting.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-01-10T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.