Managed hosting door True

Wederom sneller VS-systeem Wang

 

Ondanks de (financiële) problemen die het zelf produceren van 'gesloten' hardware het voormalige Wang Laboratories opleverde, brengt het voortgezette bedrijf wederom een nieuw topmodel op de markt met de type-aanduiding VS 16000. De machine werd gisteren tijdens de nieuwjaarsreceptie aan de Nederlandse klanten voorgesteld.

Uit marktonderzoek zou gebleken zijn dat veel VS-gebruikers de overstap naar 'open' systemen vooralsnog te omslachtig en kostbaar vinden. Bovendien zou het eigen personeel veelal te weinig kennis en ervaring hebben met deze nieuwe omgevingen. Daaruit is de behoefte aan een zwaardere processor ontstaan, aldus een bericht inWGN Aktueel, het blad van de gebruikersvereniging.
Behalve een nieuwe minicomputer, werd op de bijeenkomst tevens ingegaan op andere ontwikkelingen rond de VS-serie. Zo werkt het bedrijf aan een nieuwe versie van het besturingssysteem, bouwt het eengateway naar Microsoft Exchange en vinden er verbeteringen plaats aan randapparatuur en de integratie met Unix.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/198925). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×