Cisco zakt af naar thuismarkt en mkb

Op 7 februari aanstaande introduceert Cisco Systems een compleet nieuwe produktlijn die deze leverancier van netwerkoplossingen entree moet geven in het marktsegment van midden- en kleinbedrijf (mkb) en zelfstandige beroepsbeoefenaren.

Onder de naam Cisco Pro zullen dan een twintigtal nieuwe produkten beschikbaar zijn waaronderswitches,hubs en Isdn-adapters. Ze verschillen van de bestaande produkten in eenvoud van implementatie.
"De produkten hebben minder functionaliteit dan de bestaande produkten en zijn daardoor met name geschikt voor de grote groep nieuwe netwerkgebruikers", aldus Roy van Aalst, algemeen directeur van de Benelux-vestiging.
De onderliggende techniek is volledig afgeleid van de bestaande produkten en is gebaseerd op het Ios (internetwork operating system) en daardoor te koppelen met de overige produkten. Het bedrijf speelt met de Cisco Pro-lijn in op een te verwachten groei van het aantal thuiswerkers en een verdere groei van het Internet-gebruik. In Nederland distribueren Ronin en Acal Auriema de produkten en zal een aantal wederverkopers worden aangesteld die na het doorlopen van een certificatieprogramma over het 'Cisco Pro kwaliteitszegel' beschikken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-01-19T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.