WK voetbal naar Sybase, HP en EDS

Het wereldkampioenschap voetbal beleeft pas in 1998 zijn volgende editie. Nu al is bekend gemaakt dat Sybase het informatiesysteem levert voor dit WK. De hardware komt van Hewlett-Packard, en EDS treedt op als systemintegrator.

Sybase gebruikt zijn Gain Momentum-software voor multimedia-toepassingen. De software wordt ingezet in een client/server-omgeving en zal allerlei organisatie-aspecten ondersteunen, zoals het transport en de kaartverkoop.
Bij het vorige WK was het informatiesysteem in handen van de trojka Sun, EDS en Sybase. Ook dit keer heeft Sun een aanbod gedaan, maar de offerte van HP was beter. Het WK voetbal-informatiesysteem is een open systeem, waardoor het eenvoudig is de hardware van Sun te vervangen door die van HP. Een woordvoerder van Sun betreurt dit besluit, omdat gebleken is dat de naamsbekendheid van het bedrijf toenam door de publiciteit rond het WK '94.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-01-22T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.