Marcam en Nec starten joint-ventures

Marcam en Nec starten gezamenlijk twee nieuwe ondernemingen op het gebied van objectintegratie en dienstverlening in Noord-Amerika en Azië.

De hoofdkantoren zullen in Boston en Singapore worden gevestigd. De bedrijven richten zich op applicatie- en systeemintegratie voor produktiebedrijven en de procesindustrie. Implementatie vindt plaats met behulp van de Protean-software van Marcam, een serie object-georiënteerde,enterprise resource planning (erp)-applicaties.
Volgens Marcam en Nec groeit de markt van objecttechnologie zo snel dat het zinvol is hiervoor aparte vestigingen in Noord-Amerika en Azië te openen. Er kunnen dan sneller diensten worden verleend voor netwerk-, systeem- en projectmanagement, training en advies, verwachten beide partijen. Vorig jaar tekende het duo ook al een samenwerkingsovereenkomst, voor de verkoop door Nec van Marcam-technologie in Japan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-01-29T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.