Bay Networks lijft Xylogics in

Bay Networks heeft Xylogics overgenomen, een producent van remote access-produkten. Xylogics zal als een zelfstandige business-unit worden voortgezet en blijft zich richten op de remote access-markt.

Bay Networks heeft alle uitstaande Xylogics' aandelen voor 8,7 miljoen eigen aandelen geruild. Bovendien reserveert het bedrijf 1,6 miljoen aandelen om op termijn uitstaande opties op aandelen van Xylogics uit te kunnen oefenen. Bay Networks is een relatief jonge onderneming die in oktober 1994 voortkwam uit de fusie van Synoptics Communications en Wellfleet Communications.
September vorig jaar tekenden beide partijen reeds een overname-overeenkomst. Het werd pas definitief toen de aandeelhouders van Xylogics en de Amerikaanse antitrust-autoriteiten akkoord gingen met de overname. "Door de inlijving van Xylogics is Bay Networks in staat de eigen activiteiten voor lan/wan-backbones uit te breiden tot complete bedrijfsbrede netwerkoplossingen", meldt Andrew K. Ludwick,president andchief executive officer van Bay Networks.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-01-29T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.