Nog geen zicht op prestatiemonitor

"Echt performance-beheer - van database-server via netwerk en applicatieserver naar client - blijft in gedistribueerde omgevingen vooralsnog een utopie. Hoe meer een oplossing voor dit probleem in zicht komt, des te verder blijkt deze verwijderd te zijn. Dit is te wijten aan de dynamische aard van gedistribueerde applicaties."

Met deze sombere conclusie beschrijft IT-adviesbureau Meta Group de problemen die zich voordoen bij het ontwikkelen van tools voor het voorspellen en beheren van de prestaties van client/server-omgevingen.
"Op dit moment bestaan er geen hulpmiddelen die de individuele informatie over servers, netwerken en clients kan samenbrengen. HP, Compuware en Platinum Technology werken aan een oplossing. Voor de komende twaalf maanden geven we Platinum - via de acquisitie van Advanced System Technologies - de beste kansen om met bruikbare produkten op de markt te komen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-02-09T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.