Commissie onderzoekt rol multimedia

Een internationale commissie moet advies uitbrengen over het gebruik van de verschillende soorten multimedia op lerarenopleidingen en scholen.

Het is de bedoeling dat de commissie met leden uit Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland, Noorwegen, Oostenrijk en Nederland, een schets geeft van de school van de toekomst en de rol van de leraar in deze school, en ingaat op ruimtelijke en architecturale aspecten.
Mede op grond van het advies van de commissie zal minister Ritzen dit voorjaar komen met aanbevelingen over het gebruik van Internet in het primair en voortgezet onderwijs. De feitelijke voorzitter van de commissie 'Informatietechnologie Lerarenopleiding' is de Twentse hoogleraar prof. dr Tjeerd Plom. Hij was als voorzitter van de gelijknamige commissie Plomp ruim tien jaar geleden ook nauw betrokken bij de totstandkoming van het Informatica Stimuleringsplan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-02-15T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.