VR-bedrijf Superscape breidt sterk uit

Superscape, leverancier van virtual reality softwarehulpmiddelen voor PC's, breidt zijn activiteiten sterk uit. Zo zijn er nieuwe kantoren geopend voor de westelijke, centrale en oostelijke regio's van de Verenigde Staten.

Het betreft vestigingen in Palo Alto (Californië), Richardson (Texas) en Raleigh (North Carolina). Verder heeft Superscape drie nieuwe topmensen aangetrokken die alsvice-president meedraaien in de het directieteam van het bedrijf. Het trio bestaat uit Dick O'Donnel (afkomstig van Borland), Trudi Rankin (voorheen werkzaam bij Dell) en Takashi Nakamura (overgestapt van Hewlett Packard). O'Donnel neemt de wereldwijde marketing voor zijn rekening, Rankin is verantwoordelijk voor financiën en administratie en Nakamura bemoeit zich met de verkoop in de regio Azië/Oceanië. Superscape tracht door deze uitbreidingen de voortdurende groei van het bedrijf in goede banen te leiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-02-22T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.