Gratis imaging-software Wang en Microsoft

Wang en Microsoft hebben gezamenlijk door Wang ontwikkelde imaging-software voor Windows 95 uitgebracht. De software biedt gebruikers van Windows 95 de faciliteiten om faxen, papieren documenten en elektronische afbeeldingen te scannen, op te slaan, te beheren of te delen met andere gebruikers.

Microsoft zal de imaging-software van Wang standaard opnemen in de komende versies van Windows. Op dit moment is het produkt kosteloos beschikbaar op Internet (http://www.microsoft.com/windows enhttp://www.wang.com) en andere online diensten. Bovendien wordt het verspreid via de april-editie van de Microsoft 'developer network CD'. De software is in zeven talen beschikbaar, waaronder het Nederlands.
Verder brengt Wang dit voorjaar koppelingen tot stand tussen de client imaging-software voor Windows 95 en andere image-softwareprodukten van Wang. Windows-gebruikers zijn daardoor in staat om afbeeldingen op een -server van Wang op te vragen. Deze integratie-projecten komen voort uit een samenwerkingsovereenkomst die Wang en Microsoft vorig jaar april sloten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-02-23T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.