Reorganisatie bij Microsoft

Microsoft start een algehele reorganisatie om de aandacht te verstevigen in de sectoren interactive computing en besturingssystemen. Bestuursvoorzitter Bill Gates hoopt na de herstructurering ook de volgende golf van automatisering te kunnen domineren. De reorganisatie zal zonder ontslagen voltrokken worden, aldus een woordvoerder.

Eind vorige week werd de herindeling van het bedrijf bekend gemaakt aan het personeel. Speciaal voor de Internet-markt richt Gates de Interactive Media-divisie op. Dit onderdeel moet zich ook gaan bezighouden met ontwikkelingen op het gebied van de nieuwe digitale video-disk.
Binnen deze divisie vinden ondermeer het Microsoft Network, de computerspelen en de kinderprodukten een plaats. Over de veranderingen die het bedrijf zal doorvoeren in de divisie die zich met besturingssystemen bezighoudt, is niet veel naar buiten gebracht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-02-28T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.