IBM

is door Computable-lezers genomineerd voor de Computable Award Hardwareleverancier van het jaar.

IBM krijgt deze nominatie voor zijn brede bereik aan hardware én innovatie daarin. Terwijl de algemene servermarkt dualcore processoren nu gemeengoed zijn en multicore oprukt, bracht IBM in 2001 al zijn dualcore Power4-processoren op de markt.

Quotes: "Solide range van hardwareproducten." "Heeft met de nieuwe reeks System i-machines een oude markt nieuw leven ingeblazen." "Op het gebied van hardware en systemen heeft IBM een toonaangevend innovatief verleden opgebouwd. Vanuit de IBM Research Labs komen de nieuwste ontwikkelingen zoals supercomputers, Cell-processoren en meer innovatie." "IBM biedt goede service en heeft een breed partnerkanaal waardoor goede leveringen worden gedaan."

IBM is 's werelds grootste it-bedrijf met wereldwijd ongeveer 355.000 werknemers in dienst. Het bedrijf heeft de eerste PC, de IBM Personal Computer, op haar naam en houdt al meer dan 10 jaar op rij het wereldwijde record van patenten binnen de technologiebranche. IBM is actief in meer dan 170 landen op het gebied van hardware-ontwikkelingen en het leveren van diensten en is gespecialiseerd in Business On Demand.

Meer informatie:
http://www.ibm.com/nl
Mainframe krijgt Cell-processor

De concurrentie

Dell
HP
Lenovo
Sun

Nogmaals genomineerd

IBM is ook genomineerd voor de Computable Awards ICT-evenement van het jaar, Meest maatschappelijk verantwoorde organisatie, ICT-servicesleverancier van het jaar, CEO van het jaar.

En wat vindt IBM?

Klik hier voor een korte reactie van IBM op deze nominatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-01-01T14:32:00.000Z Jasper Bakker