Oracle introduceert Universal Server

Naar eigen zeggen maakt het niet uit of het tekst, video, geluid, relationele data, e-mail of Web-informatie is; de vorige week geïntroduceerde Oracle Universal Server kan het beheren.

In z'n meest uitgebreide vorm bestaat het produkt uit Oracle7 Server Release 7.3, Context Option, Videoserver, Webserver, Spatial Data Option en Oracle7 Olap Server. In die uitvoering is het produkt bedoeld voor bedrijfsnetwerken en ondersteunt het vrijwel alle hardware. De functioneel uitgeklede versie is bedoeld voor werkgroepen op het Intel/NT-platvorm, of lichte Unix-computers.
Naast data- is het produkt ook hardware-onafhankelijk en is het voor elkeclient toegankelijk, aldus een woordvoerder. Universal Server heeft een open standaard die voor applicatie-ontwikkelaars vrij toegankelijk is. Applicaties kunnen worden geschreven in 3GL-talen zoals C, C++, Visual Basic, Cobol, Javascript en Oracles eigen Developer/2000 en Designer/2000. Oracle7 Enterprise Server versie 7.3 gaat een kleine 4500 gulden kosten. De werkgroepversie komt op 665 gulden terwijl losse modules, zoals de Context Option en Videoserver, voor 1340 gulden worden aangeboden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-03-08T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.