BMC Patrol geïntegreerd met Sun en Oracle

BMC Software heeft samenwerkingsovereenkomsten afgesloten met Sun Microsystems en Oracle. Doel ervan is om een vergaande integratie te bewerkstelligen tussen het beheersysteem BMC Patrol en beheersystemen van Sun en Oracle.

Wat betreft de overeenkomst met Sun, daar gaat het om een integratie tussen Patrol en Solstice Sunnet Manager. Hierdoor wordt het mogelijk een Lotus Notes-omgeving op Sun Solaris-servers te besturen vanaf een centrale bedieningsomgeving. Dit werkt kostenbesparend en vereist minder training van de gebruiker, meent BMC.
In het geval van Oracle willen beide partijen Patrol integreren met Oracle Enterprise Manager. Hierdoor kan het Oracle-systeem meer relationele databases en applicaties ondersteunen dan voorheen. Het voordeel dat BMC in de integratie ziet, is dat zijn klanten ook gebruik kunnen maken van Oracle Enterprise Manager om hun automatiseringsomgeving te besturen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-03-05T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.