Force en Interphase bundelen krachten

De bedrijven Force en Interphase hebben een strategische samenwerkingsovereenkomst aangekondigd. Hierdoor denken ze beter in te kunnen spelen op de behoefte aan cpu-borden met grote bandbreedte en hoog-geïntegreerde I/O.

De samenwerking zal vooral gericht zijn op oplossingen die zijn gebaseerd op Sparc/Solaris. Interphase levert hiervoor Sbus Fddi en atm-borden; Force voegt zijn Sparc cpu's er aan toe.
Force, ontwikkelaar van werkstations, maakt verder de introductie bekend van de Sparc Cpu-5vt een computer op basis van eensingle board. Deze machine is bedoeld voor VME-toepassingen en komt tegemoet aan de huidige eisen die een gevolg zijn van het toegenomen gebruik van door Scsi-bestuurde netwerken en opslagmedia. Toepassingsgebieden voor de Cpu-5vt zijn onder andere de telecommunicatie, industrie, en commandoposten en besturingsconsoles voor radar, sonar en luchtverkeersleiding.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-03-14T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.