Managed hosting door True

Silicon Graphics in zee met Philips

 

Silicon Graphics en Philips gaan intensiever samenwerken. De Amerikaanse computerfabrikant is daartoe een alliantie aangegaan met Philips-dochter BTS, Broadcast Television Systems.

Men wil gezamenlijk oplossingen bieden voor digitale media. Beide ondernemingen spelen daarbij in op de behoefte aan systeemintegratie in de omroepwereld. Bij de professionele nabewerking van filmmateriaal (post-production), film, animatie en interactieve digitale media-servers worden steeds meer maatwerkoplossingen gevraagd.
Silicon Graphics heeft als fabrikant van visuele computer- en server-systemen een sterke positie in de mediawereld. BTS levert apparatuur voor de inrichting van studio's alsmede mobiele televisiesystemen. Silicon Graphics krijgt door de samenwerking de mogelijkheid technieken uit de analoge en digitale wereld van de omroep en de amusementsindustrie te combineren. BTS kan nu gebruik maken van het brede produktenpakket van Silicon Graphics. Hierbij valt ondermeer te denken aan de lijn van mediaservers Challenge, de grafische supercomputer Onyx en Indigo2 Impact, en aan de digitale programma's van de dochters Silicon Studio en Alias/Wavefront.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/199545). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×