Geen files tijdens Olympische Spelen

Het Georgia Department Of Highways (Gdot) wil tijdens de Olympische Spelen in Atlanta een verkeersbegeleidingssysteem gebruiken. Dit systeem omvat een veelheid aan apparatuur die op locaties worden neergezet in bemande traffic control centers.

Daarnaast worden op de snelwegen signaleringssystemen en verkeerslichten geplaatst die in verbinding staan met regionale verzamelpunten langs de snelwegen. Via deze verzamelpunten wordt informatie doorgesluisd naar de control centers. Deze centrales kunnen dan door middel van de signaleringssystemen en verkeerslichten het verkeersaanbod op de toegangswegen naar Atlanta reguleren en, indien nodig, omleiden. Ook kunnen zij noodhulp regelen in geval van ongelukken. De backbone van het verkeersbegeleidingssysteem wordt geleverd door AT&T. RAD Data Communications is geselecteerd voor het leveren van een signaleringspakket.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-03-26T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.