Compaq verlaagt prijzen netwerkprodukten

Compaq Computer heeft de prijzen van de netwerkprodukten die onder de namen Thomas-Conrad en Networth worden verkocht, drastisch verlaagd. Sommige produkten zijn de helft goedkoper geworden.

Vorig jaar kocht Compaq beide netwerkleveranciers op, in een poging vaste grond onder de voeten te krijgen op de sterk groeiende markt voor netwerken. Compaq wil zijn beproefde tactiek van marktpenetratie door prijsverlagingen, gekoppeld aan schaalvergroting, nu ook bij deze bedrijven gaan toepassen.
De produkten van Thomas-Conrad en Networth zullen geleidelijk onder de Compaq-vlag worden gebracht. De nieuwe produktreeks krijgt de naam Netelligent. Nog deze maand krijgt de introductie van de Netelligent-produkten in Europa zijn beslag. De Nettilligentrepeaters worden gemiddeld 32 procent goedkoper, Fast Ethernet repeaters enswitches gaan met 35 procent in prijs omlaag. Volgens Compaq liggen de prijzen daarmee nu gemiddeld 5 tot 20 procent onder die van de concurrentie. Compaqs Netelligent netwerkaanbiedingen zijn gericht op nevenvestigingen, werkgroepen en afdelingen van kleine tot middelgrote bedrijven. De complete lijn omvat meer dan honderd verschillende produkten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-04-05T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.