Geïntegreerd e-mail-pakket van Sun

Sun profileert zich meer en meer als softwareleverancier. Na toevoegingen aan de wereld van programmatuur als het besturingssysteem Solaris en de programmeertaal Java, komt het bedrijf nu op de markt met een geïntegreerd pakket voor de afhandeling van elektronische post.

Het produkt, Solstice Internet Mail genoemd, is volgens eigen zeggen geheel op standaarden gebaseerd. Als het aan Sun ligt, moet Solstice voor Internet-post worden wat html en http voor het wereldwijde web betekenen. Het pakket bestaat uit twee delen: één voor servers en één voor werkstations, waarbij het niet uitmaakt welk besturingssysteem gebruikt wordt.
Sun beweert dat Solstice dankzij de Imap4-protocollen veel extra functionaliteit biedt ten opzichte van bestaande software voor elektronische post. Het bedrijf noemt ondermeer de 'intelligente' client, waarin uitgebreide zoek- en filterfuncties zijn opgenomen. Bovendien zou het meegestuurde bestanden zonder mankementen oversturen. Bij huidige postpakketten moeten nogal eens trucs uitgehaald worden om databestanden onverminkt bij de geadresseerde te krijgen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-04-10T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.