UB Networks gebruikt Java voor herstel

UB Networks, dochteronderneming van Tandem Computers, gaat zijn netwerkbeheerprodukten Netdirector en Empower uitbreiden met applicaties die op basis van Java worden ontwikkeld.

Met de nieuwe applicaties kunnen bedrijven hun dagelijkse netwerkbeheer-activiteiten verminderen. Daarnaast komt UB Networks metrealtime grafische applicaties waarmee organisaties hun netwerken, waar en wanneer dan ook, kunnen beheren met behulp van Internet-browsers die Java ondersteunen.
UB Networks beschouwt de Java-technologie als een hulpmiddel bij het ontwikkelen van zelfherstellende netwerken (op basis van de in de apparatuur opgenomen beleidssoftware). Zo kan een bedrijf zijn netwerkomgeving uitbreiden met automatische beheermechanismen, zoals herconfiguratie ingeval een verbinding overbelast is of uitvalt. Zulke 'zichzelf corrigerende' netwerken verminderen de personeelskosten van het netwerkbeheer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-04-12T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.