Opzetten digitale studio's eenvoudiger

Apple Computer en Silicon Graphics, de belangrijkste leveranciers van technologie aan de amusementsindustrie en de audiovisuele sector, kondigen aan de ontwikkeling van digitale studio's voor speelfilms, animaties en videoprodukties te willen versnellen.

Beide bedrijven willen het opzetten van geïntegreerde digitale studio's vereenvoudigen door gebruikers de mogelijkheid te bieden technologieën te combineren van Apple, Silicon Graphics en andere ontwikkelaars van programmatuur en apparatuur.
Apple ondersteunt de Studiocentral-architectuur van Silicon voor digitaalasset-management (het besturen, bewerken en beheren van digitaal materiaal, vaak aangeduid als assets in de amusementsindustrie). Deze produktlijn biedt mogelijkheden zoals catalogiseren, real time-zoeken, versiebeheer, check-in, check-out en archivering. Silicon Graphics is van plan Apple's Quicktime-technologie hierin te integreren. Quicktime is de open, multiplatform-programmatuur en apparatuurarchitectuur voor het bewerken, opslaan en afspelen van gesynchroniseerde media, zoals video, audio en tekst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-04-15T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.