DEC verkoopt Polycenter aan CA

In ruil voor een onbekend bedrag en de status 'geprefereerde dienstenaanbieder' verkoopt Digital het netwerkbeheerssysteem Polycenter aan Computer Associates.

Als gevolg van deze overeenkomst geniet DEC voortaan de voorkeur om bij klanten van CA de planning, het ontwerp, de implementatie, de ondersteuning en het beheer van diens produkten te begeleiden. Het gaat hier met name om de produkten Unicenter (netwerkbeheer), Open Ingres (database), Manman/X (logistieke applicatie) en Masterpiece (financiële verslaglegging).
Samen met de softwareprodukten, die onder Polycenter vallen, neemt CA tevens een aantal medewerkers van Digital over. Deze mensen worden ingezet om Unicenter te integreren met Polycenter en IBM's Netview. De onderneming hoopt met deze samenbundeling een standaard te creëren, die ook als platform moet gaan dienen voor andere softwareproducenten. Tevens worden mogelijkheden onderzocht om Internet-technologie te integreren. Behalve de status van voorkeursleveranciers verwerft Dec de toestemming om de software van CA te verkopen, terwijl deze de diensten van Digital aan de man probeert te brengen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-04-29T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.