Apple wedstrijd voor Mac-ontwikkelaars

Apple Computer organiseert dit jaar een ontwerpwedstrijd voor Mac Os-ontwikkelaars: de Human Interface Design Excellence Awards (Hide Awards). Deze prijzen worden toegekend aan de beste ontwerpen van het jaar in de categorieën innovatie, elegantie, vormgeving en algemeen ontwerp.

Met deze wedstrijd wil Apple benadrukken dat de activiteiten van ontwikkelaars van cruciaal belang zijn voor de kwaliteit en het vernieuwende karakter van het Macintosh-platform. De vier winnaars en acht finalisten worden bekendgemaakt tijdens de Apple World Wide Developers conference in San José, Californië op 16 mei aanstaande. Zij mogen een jaar lang de bij de prijs horende Hide-sticker gebruiken voor de marketing van hun produkten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Van wanneer tot wanneer loopt deze wedstrijd?

Uhhhh, Simon, wat denk je zelf? Het artikel is geschreven op 06-05-1996 en de prijsuitreiking is 16 mei aanstaande. Aanstaande 16 mei, is 16 mei 2010.

Foutje?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-05-06T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.