Wereldwijde cursus-campagne Novell

In een poging om in één klap het kennisniveau van Novell-netwerkspecialisten op een hoger plan te brengen, start Novell met Netware 4 Training Extreme binnenkort een wereldwijde opleidingscampagne.

De cursus leidt op tot CNE, Certified Network Engineer en is bedoeld voor netwerkbeheerders en dealers die willen overstappen op Novell Netware 4.1. "Een zekere kennis van Novell's besturingssysteem is wel vereist, aangezien we de cursus die in principe lesstof bevat voor acht dagen, in vijf dagen hebben samengebundeld", aldus Carolyn G. Rose, senior vice president en general manager van Novell Education, die vorige week een bliksembezoek aan Nederland bracht.
De campagne is bedoeld om niet alleen de reeds gecertificeerde netwerkdeskundigen en resellers te bereiken, maar ook degenen die zich zonder een door Novell erkende opleiding met Netware bezig houden. Om bedrijven en instellingen duidelijk te maken welke voordelen tegenover de kosten van een cursus staan, heeft Novell zelfs een software-tool beschikbaar. Daarmee kan de return of investment (roi) worden gekwantificeerd van de investeringen in een gecertificeerde opleiding. Deze Novell Authorized CNE Advisor, waarvoor gebruik is gemaakt van cijfermateriaal van ondermeer IDG, is gratis te downloaden (http://education.novell.com).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-05-09T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.