Cebit-home moet voorjaarsbeurs ontlasten

Met een entreeprijs van 17 DM moet de Cebit-home beurs die dit jaar voor het eerst in Hannover wordt gehouden een echte 'eindgebruikers-beurs' worden. De Cebit voor professionele afnemers die in maart werd gehouden, kent een toegangsprijs van 50 DM.

De organisatoren hopen dat de Cebit-home de propvolle voorjaars-Cebit ontlast. De beurs voor consumenten kent diverse thema's zoals Sound Surround, Video Digital, Internet, T-Online, Isdn, Game City en Home Automation.
De Deutsche Messe wil met deze beurs vooral de multimedia generatie aanspreken. De beurs biedt tegelijkertijd informatie en amusement. Met het expositieprogramma wordt ingespeeld op de voortschrijdende samensmelting van de informatie- en communicatie-technieken en de entertainment-elektronica. Het is de bedoeling dat de Cebit-home elke twee jaar wordt gehouden wanneer er geenInternationale Funkausstellung in Berlijn plaatsvindt. Aanvankelijk wilde de Cebit ieder jaar zo'n consumentenbeurs houden, maar de in Duitsland oppermachtige branche-organisatie GFU, die achter de Funkausstellung zit, gaf de voorkeur aan een lagere frequentie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-05-20T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.