CSC wint opdrachten Amerikaanse defensie

Computer Sciences Corporation (CSC) heeft twee contracten met de Amerikaanse defensie afgesloten. Eén ter waarde van 375 miljoen dollar met de Amerikaanse landmacht en een aanmerkelijk kleiner contract - 4,9 miljoen dollar - met de marine.

De overeenkomsten, beide met een looptijd van vijf jaar, betekenen een verdere versterking van CSC's positie als IT-leverancier van de Amerikaanse overheid.
De Amerikaanse landmacht verstrekte CSC de opdracht voor de technische realisatie van een aantal r&d-diensten voor het US Army Communications Electronics Command. De diensten zullen worden ingezet bij wetenschappelijke onderzoeken, geavanceerde simulaties, oefeningen en daadwerkelijke gevechtshandelingen.
Voor de Amerikaanse marine levert CSC diensten op het terrein van IT-management, engineering, logistiek en financieel beheer voor het Naval Command, Control and Ocean Surveillance Center. Dit centrum coördineert operaties in het Caribisch gebied die met drugstransporten te maken hebben.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-05-14T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.