Compuware breidt samenwerking uit

Compuware heeft Direct Technology overgenomen, een Britse leverancier van testprodukten voor software. Dit bedrijf levert ondermeer Automater Qacenter voor het testen van client/server-software.

Compuware ziet dit produkt als een aanvulling op de eigen produkten voor planning en uitvoering van tests waarbij produktiesituaties worden gesimuleerd. Ook zal Compuware Automater Qacenter gebruiken bij de ontwikkeling en het systeembeheer van client/server-applicaties en bij 'Jaar 2000'-oplossingen.
Verder maakt Compuware bekend dat het zijn produkten voor applicatiebeheer integreert met Oracle Enterprise Manager, een nieuwe oplossing voor systeembeheer in een Oracle-omgeving. Hierdoor wordt het functie-aanbod vergroot voor oplossingen in complexe omgevingen. Daarnaast zijn Compuware en Hewlett-Packard een samenwerking aangegaan om HP Openview-produkten te integreren met de Compuware Ecotools-produkten voor systeem- en applicatiebeheer. Gecombineerd bieden ze een totaaloplossing voor het beheren van bedrijfsinformatiestructuren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-06-10T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.