Viasoft op zoek naar 2000-oplossing

Viasoft is druk doende oplossingen te bedenken voor het Jaar 2000-probleem. Zo heeft het automatiseringsbedrijf uit Arizona licentie-overeenkomsten gesloten met het Amerikaanse Liant Software en het Canadese Formal Systems.

Beide ondernemingen zullen hun produkten integreren met de technologie van Viasoft. Hierdoor verwacht Viasoft een conversie-omgeving te kunnen bouwen die breed inzetbaar is en de meest uiteenlopende IT-bedrijven kan helpen bij het converteren van hun systemen vóór de eeuwwisseling. Liant Software is leverancier van hulpmiddelen voor de integratie van bestaande applicaties en data met nieuwe client/server-technologieën. Formal Systems is gespecialiseerd in de ontwikkeling van re-engineering-hulpmiddelen voor legacy-systemen.
Inmiddels heeft Viasoft ook een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Shell Services, een dochtermaatschappij van de bekende oliemaatschappij. De bedrijven bedenken samen een Jaar 2000-oplossing voor de olie- en gasindustrie, petrochemische industrie en aanverwante takken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-06-14T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.