Managed hosting door True

Ook Progress werkt aan Internet-software

 

Onder de codenaam Mars werkt software-leverancier Progress aan een op transacties georiënteerde architectuur voor Internet. Hiermee zijn organisaties in staat dit wereldomspannende netwerk te gebruiken voor hun eigen transacties.

Mars komt deze zomer in de zogenoemde bèta-testfase. Tegen het eind van dit jaar moet het te koop zijn.
Bij het ontwikkelen van het client-gedeelte gaat Progress uit van standaard hulpmiddelen en tekstverwerkers voor het maken van web-pagina's. Deze volstaan als gebruikers-interface van de applicatie. Voor het servergedeelte kan de gebruiker werken met de 4GL-ontwikkelomgeving van Progress. De architectuur van Mars sluit aan op de object-georiënteerde architectuur die Progress vorig jaar oktober introduceerde met versie 8.
De nieuwe architectuur voldoet volgens Progress aan drie belangrijke criteria voor het plegen van zakelijke transacties op Internet. In de eerste plaats is het verwerken van ingewikkelde transacties mogelijk. Verder is er een boodschappensysteem voor snelle verwerking van transacties. Het derde criterium zorgt voorreal-time toegang tot data. Toch is er nog veel onduidelijk over Mars. Zo kan het bedrijf geen antwoord geven op vragen over de prijsstelling en voor welke platforms de software geschikt zal zijn.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/200269). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×