Harbinger lijft Duits Inovis in

Harbinger neemt Inovis over, een Duitse leverancier van software en services op het gebied van Internet, edi, X.400 en e-mail. De dertig medewerkers blijven allen in dienst.

Kortgeleden nam Harbinger al Ntex over, het Rotterdamse bedrijf dat eveneens is gespecialiseerd in elektronische handelsdiensten. Beide overnames passen in de strategie van Harbinger om wereldwijd elektronische handelssoftware en oplossingen aan te bieden.
Inovis ontwikkelt elektronische maatwerkapplicaties voor onder andere Phononet, een consortium van muziekverkopers en produktiebedrijven, zoals Sony, Philips en Emi. Harbinger wil de database-managementtechnologie en ontwikkeltechnologie voor elektronische catalogi van Inovis integreren met zijn eigen produkten. De produkten van het Duitse bedrijf bieden ondermeer de mogelijkheid om gelijktijdig met Internet en elektronische CD-rom-catalogi te werken. Tevens is Harbinger van plan om, op basis van Inovis' aanwezigheid op de Duitse en Oostenrijkse markt, zijnvalue added network uit te bouwen en de lokale ondersteuning aan klanten uit te breiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-06-24T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.