Kodak-oplossing onderscheiden

Kodak Office Imaging heeft een Pod Innovation Leadership Award 1996 ontvangen van het Amerikaanse marktonderzoeks- en adviesbureau Cap Ventures. De prijs is verleend voor de printing-on-demand oplossing die Kodak leverde aan de Amerikaanse verzekeringsmaatschappij Cigna.

Deze bestaat uit vier Kodak 1392 printers en de Kodak Lionheart document imaging software. Het printsysteem stelt Cigna in staat medische declaratieformulieren op elektronische wijze aan te vragen en af te drukken. Hierdoor is de response-tijd van de aanvragen teruggebracht van twintig naar twee dagen. Tot voor kort maakte Cigna gebruik van apparatuur voor het in offset afdrukken van medische declaratieformulieren. Door gebruik te maken van de Kodak-oplossing kan de verzekeringsmaatschappij op ieder gewenst moment formulieren aanmaken zonder dat grote voorraden nodig zijn. De maatschappij verwacht hierdoor een kostenbesparing van zo'n 200.000 dollar te kunnen realiseren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-06-27T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.