Open Data Mining Initiative opgezet

Business Objects, leverancier van het gelijknamige analyse- en rapportage-tool, heeft een samenwerkingsproject opgezet onder de naam Open data mining initiative.

Doel hiervan is om een integratie te bewerkstelligen tussen software-produkten voor data mining-doeleinden en Businessobjects 4.0. Data mining is het verlengstuk van het ontsluiten van databases en data warehouses, waarbij gegevens bruikbaar worden gemaakt voor analyse en besluitvorming binnen een organisatie.
Op dit moment hebben zich zeven bedrijven aangesloten bij het samenwerkingsverband. Het zijn Angoss Software, Datamind, IBM, Isoft, Right Information Systems, Silicon Graphics en Spss. Deze leveranciers van data mining-produkten en Business Objects werken zowel op technologisch vlak als op marketinggebied samen. Uitgangspunt daarbij is het realiseren vanone-button integration. Gebruikers kunnen daarmee via het indrukken van één toets data overbrengen tussen hun Businessobjects-applicatie en data mining-oplossing.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-06-27T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.