Licentie Artisoft op Netscape en Spry

Artisoft, leverancier van netwerk- en computertelefonie-oplossingen, heeft licentie-overeenkomsten gesloten met Netscape en de Compuserve-Internetdivisie Spry. Bij Netscape gaat het om een licentie voor de Navigator Internet client-software, en bij Spry om de Internet-access-service Sprynet.

Artisoft zal hoogstwaarschijnlijk beide technologieën nog dit jaar in al zijn communicatieprodukten opnemen. Het bedrijf richt zich hiermee op kleinere bedrijven die behoefte hebben aan een gemakkelijke en betaalbare toegang tot Internet. De overeenkomst biedt voor alle partijen voordelen. Netscape en Spry kunnen via Artisofts distributiekanalen een groter publiek bereiken, terwijl Artisoft zijn klanten nieuwe diensten kan aanbieden.
Netscape Navigator 2.0 omvat een reeks Internet-applicaties, waaronder e-mail, discussiegroepen en navigatiemogelijkheden, en een aantal ondersteunde functies (bijvoorbeeld voor Java, Javascript en Live Objects). Sprynet biedt lokale inbelpunten via het datanetwerk van CompuServe en heeft tips in huis om doelgericht rond te surfen op Internet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-07-02T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.