38 Miljoen exemplaren van Navigator verspreid

Netscape heeft 38 miljoen exemplaren van haar Navigator-browser verspreid. Daarmee laat het tekstverwerkers als MS Word en Wordperfect ver achter zich en is het veruit de populairste software-applicatie, die ooit werd ontwikkeld.

Meer dan 81 procent van de PC's in het Amerikaanse bedrijfsleven is nu met een netwerk verbonden, aldus Jim Barksdale,president enchief executive officer (ceo) van Netscape Communications. "De komende tien jaar zullen het tijdperk van het netwerk zijn. TCP/IP, de Internet-standaard voor communicatie, rukt enorm op. In 1998 zullen 150 miljoen PC's volgens deze standaard met elkaar communiceren. Dit zal de vraag naar de Netscape Navigator nog verder doen toenemen."
Volgens de topman neemt ook het aantal intranet-webservers explosief toe; van de huidige 300.000 naar 3,5 miljoen in drie à vier jaar. Hij zegt verder dat standaard e-mail-software in de loop van dit jaar even krachtig zal worden als 'proprietary' e-mail-software. De veiligheid en controle over de toegang tot deze elektronische post worden steeds beter. Bovendien komen er allerlei multimedia-mogelijkheden bij.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-07-09T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.