Managed hosting door True

Notes voor Internet komt gefaseerd

 

De Notes-software voor Internet zal stap voor stap op de markt worden gebracht. In de tweede helft van dit jaar wordt Net.Presence uitgebracht. Een website voor intranet is daarmee in een uur te maken.

Verder kunnen de nieuwe Notes en het web geruisloos in elkaar overgaan. De gebruiker merkt er vrijwel niets meer van of hij in Notes of met Internet-informatie werkt.
Als onderdeel van Domino II zal een op Notes gebaseerde 'object store' uitkomen. Hiermee wordt razendsnelle opslag en ontsluiting van informatie mogelijk. De Domino II Server's object-diensten komen in de loop van dit jaar in een testversie beschikbaar via de Lotus Website. Daarna volgt gespecialiseerde software voor elektronische post en 'directory services'.
Verder staat er software op stapel voor het ontwerpen van interactieve applicaties, alsmede software voor mobiele gebruikers. Deze Mobiel Web Information Manager wordt eveneens geheel op Internet-standaarden en -protocollen gebouwd. Tenslotte lanceert Lotus 'Lotus Components', een verzameling van kleine handige software programma's. Deze applets, speciaal gemaakt voor Lotus Notes, kunnen een beperkt aantal specifieke taken aan.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/200365). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.