Samenwerking Sema Group en Broadvision

Sema Group en Broadvision hebben een partnership-overeenkomst getekend voor het ontwikkelen van diensten voor Internet en intranetten. Deze diensten zijn gebaseerd op One-to-One, een Broadvision-produkt waarmee marketing- en verkoopactiviteiten kunnen worden opgezet.

In het kader van de samenwerking ontwikkelt de Sema Group software waarmee het produkt van Broadvision ook op web-sites en interne bedrijfsnetwerken kan worden toegepast. Gedacht kan worden aan digitale direct marketing, reclame en voorlichting, een digitale gouden gids, on-line consumentendiensten, thuiswinkelen en klantenondersteuning.
Met het oog op produktontwikkeling, opleiding en advies heeft Sema Group in Sophia-Antipolis een Broadvisioncompetence centeropgericht. Beide partijen hebben reeds van het Engelse Virgin Communications de opdracht gekregen om de software-infrastructuur voor de nieuwe on-line dienst Virgin Net vorm te geven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-07-15T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.