CSC besteedt beheer uit aan Amdahl

Amdahl biedt de eerstkomende vijf jaar ondersteuning en service aan Computer Sciences Corporation (CSC) voor de complete automatisering van dit bedrijf. Met het afgesloten contract is een bedrag gemoeid van 150 miljoen dollar.

CSC, actief op het gebied van data processing en outsourcing, heeft het beheer van hard- en software uitbesteed aan Amdahl. Het gaat om serviceverlening voor ruim 450 CSC-locaties, en dit loopt uiteen van services voor desktop-systemen tot aan mainframe-datacenters. Naast de ondersteuning van hardware van verschillende leveranciers, waaronder IBM, Digital, Hewlett-Packard en Sun, levert Amdahl ook diensten voor software, communicatie en Parallel Sysplex-architectuur.
Voor het servicecontract met CSC heeft het bedrijf subcontracten afgesloten met Grunman Systems Support, hardwarespecialist in midrange computersystemen, en Banc Tec, gespecialiseerd in lan-, wan- en desktop-systemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-07-23T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.