Vobis uit op deel van Escom-winkels

De computerwinkelketen Vobis die in Nederland 31 zaken heeft waarvan vijf franchise-zaken, wil enkele winkels van Escom Nederland overnemen. Het gaat om vestigingen in Assen, Alphen aan den Rijn, Emmen, Roosendaal en Venlo.

Deze zaken zouden op basis van franchise moeten worden gevoerd. De bewindvoerders van Escom BV dat op 3 juli uitstel van betaling kreeg, proberen echter de Nederlandse poot van het Duitse Escom-concern zelfstandig voort te zetten. De beide bewindvoerders, mr H.Th. Bouma en mr. R. van de Klashorst, houden wel contact met de directie van Vobis Nederland.
Vobis, dat net als Escom Duits is, heeft zich niet door de problemen bij Escom laten afschrikken en blijft expansie nastreven, zo maakt het bedrijf in een reactie duidelijk. Over een jaar of vier wil het in alle grote Nederlandse steden vestigingen hebben en streeft het in die periode een groei na van 31 naar 52 winkels, waarvan tien zeer grote vestigingen en twintig franchise-zaken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-07-24T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.