Falotti van AT&T naar Oracle

De 54-jarige Italiaan Pier Carlo Falotti verlaat zijn post als executive vice president van AT&T om Europees directeur van Oracle te worden, verantwoordelijk voor alle produktverkopen.

Hij volgt hiermee de Nederlander Loek van der Boog op, die twee maanden geleden aftrad als gevolg van de nieuwe structuur na de reorganisatie. Falotti was verantwoordelijk voor alle activiteiten van het telecom-concern buiten de Verenigde Staten. Z�jn opvolger is John Petrillo, tot op heden verantwoordelijk voor 'strategie' en 'innovatie van de dienstverlening'.
Tegelijkertijd maakt Oracle de nieuwe Nederlandse directeur bekend: Albert Bokma. Hij volgt de onlangs vertrokken Piet Verpoorten op, die slechts een jaar directeur bleef. Bokma werd een jaar geleden van Tandem, waar hij verantwoordelijk was voor alle klanten in de financiële sector, naar Oracle gehaald. Hier was hij verkoopdirecteur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-08-07T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.