Irritant foutje in MS Explorer 3.0

Microsoft is in de 'browser'-oorlog met Netscape op achterstand gezet, nu blijkt dat de onlangs gelanceerde Explorer 3.0 een vervelend manco heeft. 's Werelds grootste softwareleverancier heeft inmiddels het foutje toegegeven.

De laatste versie van dit nieuwste bladerprogramma werkt minder goed als meerdere plaatsen in web-sites moeten worden bezocht waarvoor eenpassword nodig is. Bij goede 'browsers' is het maar één keer nodig de naam van de gebruiker en diens 'password' in te typen.
Maar bij de nieuwe Explorer moet dit worden herhaald wanneer binnen een 'site' een verbinding met een nieuwe pagina wordt gemaakt. Wie van pagina naar pagina surft, moet tot vervelens toe zijn 'wachtwoord' blijven intikken. Op het hoofdkantoor van Microsoft in Redmond (Washington) wordt het gemis een "ongemakje" genoemd. Een panklare oplossing is niet voorhanden. Het aan het licht komen van de fout komt op een voor Microsoft wel heel ongelukkig moment. Want begin deze week bracht Netscape de definitieve versie van zijn 'browser' Navigator 3.0 uit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-08-22T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.