Novell Intranetware opvolger Netware

Novell gaat zich sterker richten op de markt voor intranet-software. De wereldwijde marktleider in netwerk-software komt met een nieuwe serie produkten om bedrijfsnetwerken om te toveren in 'full-service' intranetten.

Dit Intranetware zal in het najaar op de markt komen. In het nieuwe produkt zitten gebundeld Netware 4.11, nieuwe intranet- en Internet- technologieën waaronder een krachtige webserver en -browser en de nodige 'connectivity tools'.
Netware 4.11, voorheen bekend onder de codenaam Green River, biedt gedistribueerde diensten. De bundel omvat ook een veilige 'gateway' tussen Novell-netwerken en Internet. Ook zit er een 'multiprotocol router' in voor een wan (wide area network) en Internet-verbindingen. Intranetware moet worden gezien als een logisch vervolg op Netware. Novell positioneert Intranetware als een 'full-service' platform voor intranet- en Internet-toegang. Het zou geschikt zijn voor bedrijven van verschillende omvang. Eerder gedane investeringen in bedrijfsnetwerken kunnen behouden blijven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-09-03T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.