Managed hosting door True

CA World '96 trekt 18.000 gebruikers

 

Samen met 18.000 gebruikers viert Computer Associates deze week het twintigjarig bestaan van het concern. De schaal van dit CA World '96 in New Orleans is ongekend voor Nederlandse begrippen.

Aan de hand van strakke schema's en goed voorbereide bijeenkomsten worden (potentiële) klanten, analisten, pers en medewerkers voorzien van zoveel mogelijk informatie. Honderden specifieke en vaak produkt- of vakgerichte sessies worden afgelost door enkele grote bijeenkomsten, waarin ondermeer Charles Wang, Bill Gates en Colin Powell hun woordje doen.
Zo krijgen de verzamelde klanten te horen wat de plannen zijn met Unicenter, een softwarepakket voor het beheren van heterogene computeromgevingen, dat volgens CA is uitgegroeid tot de de facto standaard op het gebied van systeem- en netwerkbeheer. De jongste uitbreiding van dit pakket bestaat uit ondersteuning van het Tandem-platform. Tijdens CA World werd de overeenkomst tussen beide leveranciers bekend gemaakt. Bovendien werd het pakket recentelijk uitgebreid voor gebruik in Internet-omgevingen. Op korte termijn zal Unicenter worden voorzien van een geheel nieuwe gebruikersinterface, gebaseerd op technieken die bekend zijn uit de 'virtual reality'. Meer informatie over dit evenement is te vinden op de speciale Internet-sitehttp://www.caworld.com/.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/200689). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.