CA World '96 trekt 18.000 gebruikers

Samen met 18.000 gebruikers viert Computer Associates deze week het twintigjarig bestaan van het concern. De schaal van dit CA World '96 in New Orleans is ongekend voor Nederlandse begrippen.

Aan de hand van strakke schema's en goed voorbereide bijeenkomsten worden (potentiële) klanten, analisten, pers en medewerkers voorzien van zoveel mogelijk informatie. Honderden specifieke en vaak produkt- of vakgerichte sessies worden afgelost door enkele grote bijeenkomsten, waarin ondermeer Charles Wang, Bill Gates en Colin Powell hun woordje doen.
Zo krijgen de verzamelde klanten te horen wat de plannen zijn met Unicenter, een softwarepakket voor het beheren van heterogene computeromgevingen, dat volgens CA is uitgegroeid tot de de facto standaard op het gebied van systeem- en netwerkbeheer. De jongste uitbreiding van dit pakket bestaat uit ondersteuning van het Tandem-platform. Tijdens CA World werd de overeenkomst tussen beide leveranciers bekend gemaakt. Bovendien werd het pakket recentelijk uitgebreid voor gebruik in Internet-omgevingen. Op korte termijn zal Unicenter worden voorzien van een geheel nieuwe gebruikersinterface, gebaseerd op technieken die bekend zijn uit de 'virtual reality'. Meer informatie over dit evenement is te vinden op de speciale Internet-sitehttp://www.caworld.com/.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-08-27T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.