Computer Sciences en TNT bundelen krachten

CSC Computer Sciences Corporation en het Australische TNT gaan hun krachten bundelen in de wereldwijde logistieke dienstverlening. Onderdeel van het strategische samenwerkingsverband is een team dat is opgericht voor het opzetten en uitvoeren van grootschalige internationale projecten.

Dit E2E (End-to-End Distributieketen Management)-team helpt klanten kosten te beperken door herstructurering van de distributieketen. Door de toenemende internationalisering van de handel groeit de vraag naar efficiëntere methoden om produkten en stoffen over de wereld te vervoeren, merken CSC en TNT.
TNT levert diensten op het gebied van distributiemanagement, zoals het ontwerp van distributiecentra en -systemen, de distributie van grondstoffen en eindfabrikaten en de ontwikkeling van edi-functionaliteit. Gecombineerd met de IT-dienstverlening van CSC denken beide bedrijven vooral veel outsourcing-projecten in de logistieke sector binnen te kunnen halen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-08-29T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.