Ontwikkelingshulp via Internet

Het United Nations Development Programme (Undp) en Hewlett-Packard (HP) gaan via Internet informatie verstrekken over economische ontwikkeling, milieubescherming en sociale gelijkheid.

HP steunt daartoe het Undp Sustainable Development Networking Programme (Sdnp) met informatietechnologie, consultancy en technische assistentie. Doel van het programma is een elektronisch netwerk op te zetten dat organisaties, universiteiten en individuele personen in dertig ontwikkelingslanden met elkaar verbindt. Binnen dit netwerk kan kritische informatie over duurzame ontwikkeling worden uitgewisseld. Het Undp streeft ernaar zo invloed uit te kunnen oefenen op een economische ontwikkeling zonder nadelige gevolgen voor gezondheid, onderwijs, milieu en sociale behoeften. Meer informatie over het Sdnp is terug te vinden ophttp://www3.undp.org/, of ophttp://www.hp.com/go/sustain.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-09-10T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.